Aanpak

Hoe werken we aan je persoonlijke ontwikkeling?

Tijdens een intakegesprek verkennen en formuleren we samen je vraagstelling en onderzoeken we het gewenste resultaat. Via mijn begeleiding (online en/of offline) gaan we werken aan jouw persoonlijke doelen in een (vooraf) afgesproken pad.

Afhankelijk van het doel en de situatie werken we aan:

  • Het verwerven van inzichten
  • Ontdekken van je kernkwaliteiten en hoe je deze al den niet inzet in je leven/werk
  • Doorbreken van belemmerende gedachten, patronen en werkwijzen
  • Het verkrijgen van inzichten in belangrijke momenten, situaties en personen in je leven, van waaruit je next steps kan zetten of die je kunnen ondersteunen in je traject
  • Leer je successen vieren
  • Verkrijgen van tips en tricks die je elke dag – indien nodig – kan toepassen
    Ontdek de kracht van ademhaling en je lichaam als controletool
  • Aanleren van oefeningen, tools en inspirerende vormen die jou verder op weg zetten die Krachtige IK boven te houden.

Ieder persoon is uniek, elke groep heeft zijn specificaties maw. elke aanpak is net iets anders. Geen one-fits it all, of vast werkscenario. Neen! Een persoonlijke aanpak betekent maatwerk/maattrajecten / maat-paden.

Ik werk vaak met trajecten van 3, 6 of 9 maanden of een jaartraject.
De investering voor een traject voor 3 maanden begint vanaf 950 euro.

Klaar voor je eerste stap?

Wil je meer weten over hoe ik te werk ga en wat ik voor je kan betekenen? Vraag je kennismakingsgesprek aan en we plannen een (virtuele) koffiedate.

De aanpak van Inez is empathisch en snel naar de kern toe werkend. Ze begeleidde me in het analyseren van mijn noden en ondersteunde me bij het omzetten van idee tot actie via haalbare stappen.

Nona B

Samen exploreren via verschillende methodes en oefeningen brachten mij verder op weg. Ik apprecieerde erg haar inventieve, aandachtige stijl waarin Inez me ook durfde uitdagen om zaken anders te bekijken.

Nadine A

De chaos die in mijn hoofd zat heeft meer structuur gekregen door de aanpak van deze coaching. Ik kan nu bewust kiezen waarvoor ik wil gaan.

Karlijn C

Keep In Touch

Pin It on Pinterest