Waarden

Waarden waar ik voor sta…

Authentiek
Ethisch handelen
Mensgericht
Correct & Eerlijk
Ware kracht zit in je – mindset
Groeien
Vertrouwen
Positief denken

E

Mindset

Als je zichtbaar succes wilt, werk dan eerst aan het onzichtbare in jezelf. Mindset is everything! En dat kan je trainen. Omdenken en her-programmeren zeg maar. Mijn no-box-whatsoever brein helpt je om creatief aan de slag te gaan met hoe jij met je mindset omgaat.

E

Vertrouwen

Groeien doe je in alle rust, op je eigen tempo en buiten het bereik van mogelijke stoorzenders. Daarom creëren we een veilige haven voor jou, waar confidentialiteit het codewoord is. Je kan ongestoord je eigen persoonlijkheid verkennen om zo sterker naar buiten terug te keren.

E

Inspiratie

Vanuit inspiratie kan je de kracht vinden om je waarheid te leven en uit te dragen. Ik engageer me om jouw koersmotivator en inspirator te zijn, zodat jij op jouw beurt anderen kan inspireren. Overtuigend, oprecht en 100% vanuit je eigen intuïtie en visie.
E

Energie

Alles wat ik onderneem, doe ik vanuit mijn vrouwelijke kracht. Ik leef en werk met passie en doe niets liever dan dat vuur doorgeven aan anderen. Albert Einstein zei ooit: “Alles is energie.” Ik kan niet wachten om mijn energie met jou te delen! 

Keep In Touch

Pin It on Pinterest