Executive Life Coaching

Executive Life Coaching

Be HUMAN – Be a Leader

Het is vaak eenzaam aan de TOP!  Als leidinggevende, als manager moet je toch sterk zijn en er steeds ‘staan’. Men zou haast vergeten dat je ook slechts mens bent. Jij bent niet immuun voor gevoelens, gewaarwordingen, situaties of zware beslissingen. Welke impact hebben deze op jou?

Hoe kan je als manager je M/V/X staan én tevens jouw waarden, ethiek en besluiten vorm geven.

Be HUMAN; laat zien wie je écht bent. Deel die rijkdom met anderen.  Het maakt je authentiek.

We kennen allemaal de uitspraak ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’.  Dat geldt ook voor jou!
Elke manager heeft nood aan een Sparring Partner.  Neen, niet alleen op puur business vlak maar ook op persoonlijk terrein.  Een luisterend oor die je meeneemt in hoe je bijvoorbeeld beslissingen neemt en wat deze met je doen als mens.

Managen is als sporten.  Je doet volgens jouw  vermogen je best en kan verder evolueren wanneer je je laat bijstaan door een expert die Mind & Body samen bekijkt.

Mijn ervaringen als zaakvoerder, teamleader, coach en HR professional zet ik graag in voor jou.  Samen de dialoog aangaan, durven confronteren om zo jouw krachtige ‘Inner Compass’ aan te spreken.  Jouw DNA aanspreken. Daar wil ik voor gaan.

Hiervoor nodig ik je graag uit om de dialoog aan te gaan.

Klaar om aan het werk te gaan?

Contacteer me om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Inez is een goede vertrouwenspersoon. Zij luistert zeer goed en durft mij te challengen, zaken in vraag te stellen. Dit heeft ze zeker erg geholpen uit mijn vaste denkpatroon te geraken.

Annick VS

Via het bevragen, blijven doorvragen en de verschillende oefeningen heet Inez me comfortabel uit mijn comfortzone kunnen halen. Ik heb mezelf beter leren kennen.

Helena M

Via de coaching ben ik echt te weten gekomen wat voor mij belangrijk is en waaruit ik mijn energie haal. Bedankt voor het empathisch luisterende oor, het meedenken en de richting die het me gaf.

Frederik S

Keep In Touch

Pin It on Pinterest