Wie ben ik?

Dank je alvast om even tijd te nemen om me te leren kennen. Graag wil ik je ook leren kennen.

Mijn passie ligt in het inspireren en enthousiasmeren van mensen. Mensen begeleiden om de ‘self archtiect’ in zich te ontdekken.

Ik stimuleer innerlijk welzijn en inzichten als persoonlijke coach en vertrouwenspersoon. Al meer dan 25 jaar werk ik aan carrièreverloop en aan het optimaliseren van persoonlijke ontwikkeling en levenskwaliteit. Ik beschik over sterke ervaring over het menselijk gedrag, gezondheid, interpersoonlijke connectie, emotionele behoeften en andere levensdomeinen. Search & selectie, assessment en coaching zijn ervaren expertisedomeinen. Ik leg graag verbanden tussen de verschillende domeinen en werkt vanuit een holistische, ‘totaalvisie’.

Permanent school ik me bij. In 2008 volgde ik bij Jef Clement (Selfmanagement) twee coachingsopleidingen., Master in ….. In 2009 legde ik me toe op Apprciative Inquiry en sinds 2015 ben ik Practitioner NLP een het Ontwikkelingsinstituut.  Ik laat me ook graag inspireren door Mindfulness , Self-coaching®, alsook de Argentijnse tango: de levenskunst van improvisatie, van leiden & volgen.

Ik combineer inzichten in de menselijke psychologie met kennis en ervaring in Human Resources Management. Mijn passie voor mensen en human resources reflecteert zich in mijn werk en leven.

Ik ben vrouw, moeder, vriendin, partner, ondernemer, psycholoog. Ik startte binnen de personeelsdienst, deed leerrijke expertise op in zowel industriële omgevingen zoals BASF en Atlas Copco. Binnen de Zweedse retailer Ikea bouwde ik mee aan het personeelsbeheer. Sinds 1994 werkte ik voor vele nationale en multinationale bedrijven. Zware industrie, dienstenbedrijven, afvalbewerking, chemie, overheid ea. zijn bedrijven waarvoor en waarbinnen ik ervaringen heb opgedaan. Ik sta positief in het leven, gericht op ontwikkeling en groei. Met veel begrip en luisterend oor leer ik je anders te kijken naar je vraagstukken. Je ervaart meer kracht en vrijheid van binnenuit.

Ik wil mensen in beweging zetten, hen zuurstof geven en (on)bewuste capaciteiten zichtbaar maken. Als mentor – ‘fluisteraar’ –  mensen begeleiden en hen een caleidoscoop aan inzichten, adviezen bieden.  Adviezen waardoor ze sterker worden en zich goed voelen.

Ik geloof dat ieder de  kracht in zich heeft om te groeien en veranderen.

Inez Senecaut
Inez Senecaut

Mijn missie is :

  • stimuleer mensen en organisaties om vanuit nieuwe perspectieven te kijken, dit vanuit een jarenlange expertise.
  • ontsluit talent, via een veelheid aan invalshoeken lever ik op een objectieve wijze een zo compleet mogelijk beeld van competenties, aandachtspunten en potentieel van een individu.
  • brengt zuurstof en energie in de loopbanen van bedienden en kaders. Via een persoonlijk ‘mentorship’ zet ik je in beweging.
  • ondersteun je bedrijf graag in personeelsmaterie, zoals talentscouting, selectie, potentieelonderzoeken, assessment onderzoeken

En wie ben jij? Wat zijn je dromen? Wat zijn je doelen? Wat zijn je passies? Kan ik je hierbij helpen. Ik kijk ernaar uit je hierbij te helpen!

Let’s find out !

Contacteer me met al jouw vragen